lördag 7 mars 2009

Summering av Lima

Dagen bestod av 4 st ss som skulle köras i skogarna runt Lima.

SS 1: Öppnade försiktigt dom första svängarna men sen släppte det mer o mer. Fint flyt o vilka vägar sen. Dock bromsa vi på oss i Första hårnål-höger nerför den berömda serpentinvägen och blev fast i ca 20 sek.

SS 2: Kort ss på 4,4 km som mest bara kändes som att den här åker vi bara igenom o tar i på dom 2 sista i stället.

SS 3: Dagen längsta ss på 3,9 mil!! Här flöt allt på kanon och det gick bara fortare och fortare. Visst att det blir slappt imellanåt men det är jobbigt o ha full koncentration så länge. Imål kom vi och vi var jätte nöjda båda2.

SS 4: Dagens sista ss mätte 2,7 mil och nu började det märkas att däckena börja ta slut. Började gå lite väl brett på sina ställen och jag kan lova att vi bjöd på några goda sladdar mitt på sträckan. Imål kom vi även här och vi är jättenöjda med dagens körning och läsning (tror jag) :) Väl i mål var vi 16 bil och det var vi jättenöjda med. Sen kom ett lustigt bakslag. Vi fick 1 min tillägg på ss3 och hipps vips ramla vi ner till 25:e plats. Vi är dock inte besvikna på körning eller attack dock blir man besviken när man får en tid på tidkortet och sen ändras den utan att man får veta varför!!? Men men nu är vintersäsongen slut för i år och nu hägrar gruset.
Ett stort tack till service personalen Hasse, Örjan och Magnus, ni är guld värda!!
Även stort tack till övrigt sällskap Vickan, Tibben och Rocco som var med o förgyllde resan
Hälsningar Patrik, Fröken och Monstret!!

Inga kommentarer: